Afspraken – Huisartsenpraktijk Pouw & Verkuil – Delft
Huisartsenpraktijk Pouw & Verkuil
Phoenixstraat 6-A 2611 AL
Delft

Afspraken

Afspraken en uitslagen

Bel 015-2122105
Kies 1 voor SPOEDGEVAL
Kies 2 voor het maken van een afspraak

U kunt telefonisch een afspraak maken voor het spreekuur, maar het is makkelijker om dit digitaal te doen via onze website (door Corona nu niet mogelijk). Wij verzoeken u om zoveel mogelijk in de ochtend te bellen voor het maken van afspraken en uitslagen. In de middag is de assistente vaak bezig met andere taken (oren uitspuiten, bloeddrukmeting, etc) en zijn wij minder goed bereikbaar.

Bij het maken van een afspraak zullen we u vragen naar de reden, zodat we kunnen inschatten hoe snel u gezien moet worden.

Wanneer u een eerder gemaakte afspraak niet kunt nakomen, dan stellen wij het op prijs wanneer u deze ruim van tevoren afzegt.

Voor een afspraak bij de huisarts wordt 10 minuten ingepland. Ga er vanuit dat u voor 1 vraag 10 minuten nodig heeft. Mocht u meerdere klachten willen bespreken, of om een andere reden meer tijd nodig hebben, dan kunt u dat aangeven bij het maken van de afspraak.

Telefonisch spreekuur

Een telefonische afspraak kunt u aanvragen tussen 8.00 – 10.00 via de assistente. U wordt teruggebeld na 11.00. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen en uitleg over uitslagen. U kunt uw vraag ook stellen via een emailconsult via de website. eConsulten zijn niet bedoeld voor urgente vragen.

Visites

Visites kunt u aanvragen voor 10.00. Visites zijn bedoeld voor mensen die niet (meer) naar de praktijk kunnen komen.